Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ελλάδα-Β.Κορέα 2-2


Μέτρια εμφάνιση από την Εθνική Ελλάδας στην πρόβα ενόψει της Νοτίου Κορέας, καθώς με τους... Βόρειους έμεινε στο 2-2. Κατσουράνης, Χαριστέας τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, που αντιμετώπισε αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Το πρώτο εντυπωσιακό 15λεπτο της αναμέτρησης ήταν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας στο φιλικό με την Βόρεια Κορέα.

Οι διεθνείς μας κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις (κυρίως στο πρώτο μέρος), πέτυχαν δύο γκολ και γενικά στο δημιουργικό κομμάτι τα πήγαν αρκετά καλά, έστω κι αν οι Βορειοκορεάτες δεν είναι... τόσο δυνατή ομάδα. Για την ακρίβεια είναι πολύ κατώτερη από την Νότιος Κορέα που μας περιμένει στους ομίλους του Μουντιάλ.

Αυτό πάντως που προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδας δεν είναι η επιθετική αλλά η αμυντική λειτουργία στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ πήραν δύο φορές το προβάδισμα δίχως όμως να καταφέρουν να το κρατήσουν, ενώ έκαναν αρκετά λάθη, ήταν χαλαροί και δεν είχαν καθαρό μυαλό, δίνοντας την ευκαιρία στην Βόρεια Κορέα να μοιάζει κάποιες φορές με... Αργεντινή.

Όπως και να 'χει, ακόμη είναι νωρίς για να κριθεί η Εθνική μας ομάδα, ενώ και ο Ρεχάγκελ έκανε αρκετές αλλαγές, κάτι που σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εικόνα, ιδιαίτερα του δευτέρου ημιχρόνου.

Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου κόντρα στην... δυνατή Παραγουάη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Σηφάκης (46' Τζόρβας), Σπυρόπουλος, Βύντρα (46' Σεϊταρίδης), Μόρας, Κυργιάκος (46' Α. Παπαδόπουλος), Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (62' Πατσατζόγλου), Σαμαράς (46' Χαριστέας), Σαλπιγγίδης, Γκέκας (46' Καπετάνος).

Βόρεια Κορέα (Κιμ Γιόνγκ Χουν): Ρι Μιόνγκ Γκουκ (46' Κιμ Μιόνγκ Γκιλ), Τσα Γιόνγκ Χιόκ, Πακ Ναμ Τσολ, Ρι Κβανγκ Τσον, Γι Γιούν Ναμ, Χονγκ Γιόνγκ Γιό, Μουν Ιν Γκουκ (84' Κιμ Κουμ Ιλ), Πακ Τσολ Γιν, Ναμ Σονγκ Τσολ (46' Ρι Γούν Ιλ), Αν Γιούνγκ Χακ, Γιόνγκ Τάε Σε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου